bg en
default

За нас

Компанията е основана през 2018 от двама бивши колеги, които стават настоящи партньори с обща визия за предоставянето на услуги по разработка на персонализиран софтуер и внимание към детайлите на отношенията с клиентите.


 
Станислав Янев
Станислав Янев
Роден съм в Ивайловград, където и завърших основното си образование в местното СОУ. През 2003 г., на 21 годишна възраст, завърших първия випуск на Националния Военен Университет „Васил Левски“ гр. Велико Търново, първи по успех бакалавър с военна специалност „Продоволствено и вещево снабдяване“ (днес позната като „Логистика“) и магистър с гражданска специалност „Стопанско управление“ (днес позната като „Мениджмънт“).
След като придобих известен опит в Централна снабдителна база на Българската Армия, в логистиката на една българска и една руска компании, от 2010 г. се занимавам професионално с консултации, внедряване и разработка на EPR и други бизнес информационни системи, SQL, дизайн и администрация на бази данни, анализ на данни, работа с Linux и Windows сървъри.
Хоби: Фотография
Щастливо семеен с две деца – момиче и момче.
Павел Шалев
Павел Шалев
Израснал съм в София, тук съм завършил както средното си образование (в Първа Испанска Езикова Гимназия), така и бакалавърска си степен по специалност 'Счетоводство и Контрол' от УНСС. До 22-годишна възраст нищо, освен влечението ми към математиката, не подсказваше бъдещото ми кариерно развитие в областта на Информационните Технологии. Започнах кариерата си като Microsoft Dynamics Developer, като в последствие преминах към разработка на персонализирани софтуерни решения. 8 месеца след началото на кариерата на програмист обстоятелствата наложиха да оглавя Development отдела, което спомогна доста за бързото натрупване на опит. Вярвам, че внедряването на софтуерни продукти в управлението на производствения процес освобождава служителите от рутинни повторяеми дейности, намалява шансовете за допускане на грешки и дава възможност на хората да влагат усилията си в по-креативни задачи.  
Свободното си време обичам да прекарвам с моето семейството. Със съпругата ми имаме три прекрасни дечица - две момчета и едно момиче.